Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν αφήνει αδιάφορη την Aegean. Όποιος κλείσει εισιτήρια για δυο σήμερα και αύριο θα πληρώσει μόνο το ένα.
Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 01/03/2023 – 31/03/2023.
Απλά χρησιμοποίησε τον εκπτωτικό κωδικό “BEMYVALENTINE” κατά τη διάρκεια της κράτησής.

Όροι και προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα και για όλες τις πτήσεις εντός Ελλάδας, που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 14/02/2023 έως και 15/02/2023 μέσω του aegeanair.com, olympicair.com και του AEGEAN app, για πτήσεις από 01/03/2023 έως και 31/03/2023 και μόνο όταν όλες οι πτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση είναι εντός των παραπάνω ημ/νιών. Η προσφορά θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού BEMYVALENTINE εφόσον εισαχθεί ο εκπτωτικός κωδικός στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά εκπτωτικού κωδικού. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση. Η έκπτωση γίνεται αυτόματα με την προσθήκη 2ου ατόμου στην κράτηση. Κάθε κράτηση πρέπει να περιλαμβάνει 2 ενήλικα άτομα. Η προσφορά αφορά στον ναύλο και τον επίναυλο του εισιτηρίου και όχι στους φόρους αεροδρομίου. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€) και GBP. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 15/02/2023 23:59 πμ ώρα Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments