Νέες ημέρες καριέρας διοργανώνει η Emirates στην Ελλάδα προς αναζήτηση αεροσυνοδών (αγόρια και κορίτσια).

Θα πραγματοποιηθούν:
-Στις 21 Νοεμβρίου 2023 στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel στην Αθήνα,
-Στις 23 Νοεμβρίου στις 9:00 π.μ., στο Best Western Plus Hotel Plaza στη Ρόδο,
-Στις 13 Δεκεμβρίου, στις 9 π.μ., στο Crowne Plaza Athens City Centre στην Αθήνα, και
-Στις 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 9:00, στο Monasty Autograph Collection στη Θεσσαλονίκη.

Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.
Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με το βιογραφικό τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Αυτοί που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.
Στην Emirates εργάζονται αεροσυνοδοί από 140 διαφορετικές εθνικότητες. Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην πόλη του Ντουμπάι και σύμφωνα με την εταιρεία «απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι».
Όλο το πλήρωμα της Emirates θα εκπαιδευτεί στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments