Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα αναδεικνύουν αγγλικές εφημερίδες, που έχει να κάνει με τις τιμές των εισιτηρίων στα τραίνα που ακριβαίνουν όλο και περισσότερο σε σχέση με τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που γίνονται όλο και φτηνότερες.
Αφορμή στάθηκε η επιθυμία δυο κοριτσιών, φίλες μεταξύ τους, που έμεναν η μια στο Νιούκασλ και η άλλη στο Μπέρμιγχαμ, να συναντηθούν λίγο μετά τις γιορτές. Και τι ανακάλυψαν; Πως ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής με το τραίνο ανάμεσα στις δυο πόλεις, κόστιζε 105 λίρες, ποσό που θεώρησαν εξωφρενικό. Ετσι κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν πως δυο αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής για την Μάλαγα της Ισπανίας κόστιζαν μαζί 30 λίρες λιγότερο.
Έτσι τα κορίτσια αποφάσισαν να συναντηθούν πριν μερικές μέρες στη ζεστή Μάλαγα, όπου σε αντίθεση με την παγωμένη Αγγλία η θερμοκρασία ήταν στους 20 βαθμούς. Βρήκαν και ένα χόστελ στα 10 ευρώ την βραδιά και τελικά το ταξίδι τους τους κόστισε όσο περίπου το ένα εισιτήριο με το τραίνο.
Το μήνυμα που στέλνουν τα κορίτσια μέσω της Mirror είναι “ψάξτε πριν αποφασίσετε με ποιο μέσο θα ταξιδέψετε, καθώς τα στερεότυπα του παρελθόντος που ήθελαν τα χερσαία μέσα φτηνά και το αεροπλάνο ακριβό, έχουν πλέον καταρρεύσει”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments