Η Star Alliance, η μεγαλύτερη και μακροβιότερη συμμαχία αεροπορικών εταιριών στον κόσμο, σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία ζωής να πραγματοποιήσετε ένα θεματικό γύρο του κόσμου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαντέψετε σωστά την τοποθεσία των φωτογραφιών που τράβηξαν πρόσφατα επιλεγμένοι travel blogger κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους σε ξεχωριστά δρομολόγια Round the World.
Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.staralliance.com/en/whereintheworld και βρείτε τις σωστές τοποθεσίες των φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι επτά blogger μας.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα στοιχεία, κάντε κλικ στις συναρπαστικές τοποθεσίες που εξερευνούν οι blogger και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα δρομολόγια που πραγματοποιεί ο καθένας. Μπορείτε να υποβάλετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά έως τις 30 Σεπτεμβρίου και, με λίγη τύχη, εσείς και ακόμα ένα άτομο της επιλογής σας θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τον κόσμο με έναν ναύλο θεματικού δρομολογίου Round the World της Star Alliance και μάλιστα σε θέση Business Class. Προκειμένου ο νικητής να έχει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ταξιδίου, η Marriot παρέχει στους δύο ταξιδιώτες προνόμια της κατηγορίας Platinum Elite του προγράμματος επιβράβευσης πίστης πελατών Marriott Rewards. Τα προνόμια που παρέχονται στους πελάτες αυτούς συμπεριλαμβάνουν, για παράδειγμα, αναβαθμίσεις δωματίων και δωρεάν πρωινό.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενήλικες άνω των 18, και η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments