Καθώς η Ryanair εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε την διασύνδεση πτήσεων της, χθες ανακοίνωσε την ένταξη 17 νέων συνδέσεων από την Αθήνα, μέσω του αεροδρομίου του Μπέργκαμο.

Οι προορισμοί αυτοί από Αθήνα μέσω Μπέργκαμο είναι : Αλικάντε, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Ίμπιζα, Κάλιαρι, Κατάνια, Λαμέτζια, Λανθαρότε, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μπάρι, Μπρίντιζι, Νάπολη, Παλέρμο, Πεσκάρα, Σαραγόζα  και Τράπανι

Οι επιβάτες από Αθήνα φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο θα πηγαίνουν στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να περνούν ξανά από έλεγχο χειραποσκευών. Οι αποσκευές τους θα προωθούνται αυτόματα στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό. 

Ο David O’Brien, Chief Commercial Officer της Ryanair, δήλωσε στην Αθήνα:

“ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 17 νέες συνδέσεις από Αθήνα προς Ιταλία και Ισπανία  μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, δίνοντας την δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν κρατήσεις για συνδεόμενε πτήσεις με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Πολλά από αυτά τα νέα δρομολόγια θα μπορούσανε να είχαν ενταχθεί απευθείας στο πρόγραμμα της Αθήνας, συμβάλλοντας σε αυξημένη τουριστική κίνηση και περισσότερες θέσεις εργασίας, ένα τα τέλη του αεροδρομίου δεν ήταν τόσο ακριβά.

Μέσω των 17 αυτών συνδέσεων, οι επιβάτες μας θα μπορούν να μεταβιβάζονται στην επόμενη πτήση τους, χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης, καθώς και να προωθούν αυτόματα τις αποσκευές τους στην επόμενη πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Η νέα αυτή υπηρεσία, αποτελεί την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, στα πλαίσια του 4ου έτους του προγράμματος “Always Getting Better” και πρόκειται να ενταχθεί σε περισσότερα αεροδρόμια του δικτύου μας. 

Το Ryanair.com, είναι η μεγαλύτερη σε επισκέψεις ιστοσελίδα αεροπορικής εταιρίας παγκοσμίως, προσφέροντας πλέον και αεροπορικά εισητηρία προς τις ΗΠΑ και την Νότια Αμερική. Παράλληλα,  συνεχίζουμε τις συνομιλίες μας με την Aer Lingus και την Norwegian- καθώς και με άλλους πιθανούς συνεργάτες- με την προοπτική έναρξης πτήσεων μέσω τρίτων αεροπορικών εταιριών αργότερα μέσα στο έτος. Γιορτάζουμε την ανακοίνωση των 17 νέων συνδέσεων από Αθήνα μέσω Μιλάνο Μπέργκαμο, προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα δρομολόγια από/προς Αθήνα, για πτήσεις από τον Σεπτέμβριο ως  τον Νοέμβριο. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 23 Ιουνίου.”

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments