Η Qatar Airways βραβεύτηκε, για μια ακόμη φορά, ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για τη Μέση Ανατολή και Αφρική στα Βραβεία Business Traveller Asia-Pacific, που πραγματοποιήθηκαν στο Χονγκ Κόνγκ την περασμένη εβδομάδα. Η βράβευση αυτή απονέμεται στην Qatar Airways για 7η συνεχή χρονιά.
Μερικές από τις πρόσφατες διακρίσεις που έχει λάβει η Qatar Airways περιλαμβάνουν το βραβείο «Best For Business» από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller, την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο από το AirHelp – έναν ανεξάρτητο οργανισμό για τα δικαιώματα των καταναλωτών σε σχέση με τις αεροπορικές εταιρείες – για την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και ποιότητας, την ακρίβεια στην εκτέλεση των δρομολογίων και την διαδικασία επεξεργασίας αποζημιώσεων. Η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης και για την Καλύτερη Business Class παγκοσμίως, για το Καλύτερο Business Class Lounge και για την Καλύτερη Εξυπηρέτηση Επίγειου Προσωπικού στη Μέση Ανατολή στα διάσημα βραβεία Skytrax 2016.
Η Qatar Airways προσφέρει τακτικά δρομολόγια πτήσεων για τους ταξιδιώτες Ασίας/Ειρηνικού προς τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, με έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο, με μέσο όρο λειτουργίας κάτω των πέντε ετών. Η αεροπορική εταιρεία χρησιμοποιεί μερικά από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου του Airbus A-350 (φώτο), το οποίο χρησιμοποίησε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο και το Boeing Dreamliner, το οποίο χρησιμοποίησε πρώτη στη Μέση Ανατολή.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments