Σε 12 προορισμούς εξωτερικού και 10 προορισμούς εσωτερικού θα πετά τη χειμερινή περίοδο η Aegean από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Αυτό μεταξύ άλλων αποκάλυψε ο CEO της αεροπορικής εταιρείας Δημήτρης Γερογιάννης, μιλώντας σήμερα στο 3ο HELEXPO FORUM που διοργανώνεται στα πλαίσια της 86ης Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο κ Γερογιάννης, συμμετείχε στο πάνελ με θέμα «Μεταφορές και Έξυπνη Κινητικότητα» που ήταν συνδιοργάνωση της ΔΕΘ – HELEXPO και του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γερογιάννης:
«Αυτή τη στιγμή το χειμερινό πρόγραμμα που έχουμε δημοσιεύσει περιλαμβάνει 22 συνολικά προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη, 12 εξωτερικού (Βρυξέλες, Μιλάνο, Ρώμη, Ζυρίχη, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Βερολίνο, Αμβούργο, Λάρνακα, Τελ Αβίβ) σε 6 χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία, Κύπρο, Ισραήλ) και 10 εσωτερικού (Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδος, Μυτιλήνη, Χίος, Καλαμάτα, Κως, Λήμνος, Σάμος, Ικαρία), ενώ πάντα την περίοδο των εορτών προσθέτουμε και πτήσεις charter. Το πρόγραμμα είναι αυξημένο συνολικά κατά 14% σε σχέση με πέρυσι και υπολείπεται ελάχιστα σε σχέση με το αυξημένο πρόγραμμα του 2019».
Επίσης σχετικά με την Θεσσαλονίκη ο κ. Γερογιάννης ανέφερε:
«Φυσικά δε θέλω να ξεχάσω να αναφερθώ στο νέο μας Lounge στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο τώρα, και ήταν το πρώτο που ξεκίνησε με την αναβαθμισμένη αισθητική της νέας εταιρικής εικόνας μας.
Αλλά και στο πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα συστηματικής χρήσης βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων (SAF) αυτήν τη στιγμή και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη, το οποίο ξεκίνησε και στην πράξη υλοποιείται αποκλειστικά από τη βάση της Θεσσαλονίκης.
Πράγματι είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα συστηματικής χρήσης βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων (SAF) αυτήν τη στιγμή και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη, το οποίο ξεκίνησε και στην πράξη υλοποιείται αποκλειστικά από τη βάση της Θεσσαλονίκης. Σήμερα όλες οι πτήσεις που αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη έχουν SAF».

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments