Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης, στην εκδήλωση που πραγματοποίησαν ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και η κινέζικη αεροπορική εταιρεία Juneyao Air, προκειμένου να παρουσιάσουν την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης Σανγκάη – Αθήνα.
Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας τον Απρίλιο, με αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner.
H Juneyao Air είναι η μοναδική και η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την απευθείας σύνδεση Σανγκάη – Αθήνα και το δρομολόγιο αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού της εταιρίας να προσφέρει αυξημένη διεθνή διασυνδεσιμότητα από την Κίνα.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Λύσανδρος Τσιλίδης, δήλωσε: «Η έναρξη του νέου απευθείας δρομολογίου με την Αθήνα ανοίγει νέες προοπτικές στην μεγάλη και στρατηγική αγορά εξερχόμενου τουρισμού της Κίνας, η οποία καθυστέρησε να “ανοίξει” μετά την πανδημία και πλέον αναμένεται να αναπτυχθεί ραγδαία. Η Ομοσπονδία, ως ένας από τους ισχυρότερους συνδετικούς κρίκους του Ελληνικού τουρισμού με αγορές του εξωτερικού, εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την εξέλιξη αυτή».
Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Η Σανγκάη έως σήμερα κατέγραφε τα υψηλότερα ποσοστά επιβατικής κίνησης προς την Αθήνα μέσω ενδιάμεσων σταθμών, οπότε η έναρξη για πρώτη φορά της απευθείας σύνδεσης είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments