Η Singapore Airlines κατέκτησε την Αδαμάντινη Διάκριση, λαμβάνοντας την ύψιστη βαθμολογία από το θεσμό “APEX Health Safety powered by SimpliFlying” που αξιολογεί θέματα υγείας και ασφάλειας για τους διεθνούς αερομεταφορείς. Η συγκεκριμένη αξιολόγηση διενεργήθηκε από κοινού από τον APEX (Airline Passenger Experience Association), έναν από τους πιο αξιόπιστους και διακεκριμένους οργανισμούς στις αερομεταφορές, και από την εταιρία στρατηγικής για αερομεταφορείς SimpliFlying.

Ο θεσμός περιλάμβανε 58 ποιοτικά σημεία αξιολόγησης για 10 κατηγορίες. Τα ερωτηματολόγια κάλυπταν θέματα όπως τεστ, ιχνηλασιμότητα, διαδικασίες εδάφους, καθώς και μέτρα εν πτήσει και συνεργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση της ακεραιότητας της ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δεκέμβριο, η SIA ξεκίνησε δοκιμαστικά μια διαδικασία ψηφιακής βεβαίωσης υγείας σχετικά με τον Covid-19,. Πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο που βασίζεται στα πρότυπα του Ταξιδιωτικού Εγγράφου (Travel Pass) της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορέων. Η διαδικασία επιτρέπει στους πελάτες να αποθηκεύουν και να παρουσιάζουν με ασφάλεια πληροφορίες που σχετίζονται με τα τεστ Covid-19, καθώς και την κατάσταση εμβολιασμού τους στο μέλλον. Αυτό βοηθά στην υποστήριξη της ασφαλούς και βαθμονομημένης ανάκαμψης της βιομηχανίας από την πανδημία του Covid-19.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments