Η Emirates ανακοίνωσε την επιστροφή της δημοφιλούς προωθητικής ενέργειας My Emirates Winter Pass. Από σήμερα 1 Νοεμβρίου έως τις 31η Μαρτίου 2024, το My Emirates Winter Pass δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να επωφεληθούν ακόμη περισσότερο από το ταξίδι τους μέσω αποκλειστικών προσφορών -μεταξύ άλλων- σε εστιατόρια, πολυτελή spa, επώνυμα καταστήματα, ιδιωτικές πισίνες και παραλίες στο Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Οι επιβάτες της Emirates, που ταξιδεύουν προς ή μέσω Ντουμπάι, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ένα μεγάλο εύρος προσφορών σε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα για όλη την οικογένεια όπως το At The Top Burj Khalifa, το υδάτινο πάρκο Aquaventure στο Atlantis The Palm, το IMG Worlds of Adventure, το Dubai Parks & Resorts, το City Sightseeing κ.ά., επιδεικνύοντας την κάρτα επιβίβασής τους και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης.
Σημειώνεται πως, εάν οι επιβάτες της Emirates προβούν σε online check-in και κατεβάσουν την κάρτα επιβίβασης στο κινητό τους και την εφαρμογή της Emirates ή το Wallet, οφείλουν να την αποθηκεύσουν ως στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) για να την επιδείξουν στους συμμετέχοντες χώρους καθώς θα διαγραφεί από τις εφαρμογές τους κατά την προσγείωση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της κάρτας επιβίβασης της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/gr/greek/experience/my-emirates-pass/?fbclid=IwAR12bLPQY11CNKBpdYSbD7-daOfzcP9WUdpRgE6sDuCtAgsNX1ud9V8yQ3s

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments