Μια νέα κατηγορία θέσεων παρουσίασε η Emirates. Πρόκειται για την Premium Economy, δηλαδή μια κατηγορία ανάμεσα στην Business Class και την Economy και θα είναι πλέον διαθέσιμη για κρατήσεις από την 1η Ιουνίου.
Η νέα κατηγορία θέσης, με πολυτελή καθίσματα, περισσότερο χώρο για τα πόδια και υπηρεσίες που πολλές αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν μόνο σε business θέσεις, θα είναι διαθέσιμη στους επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν με αεροσκάφη Α-380 προς το Λονδίνο, το Παρίσι και το Σίδνεϊ από την 1η Αυγούστου, καθώς και προς το Κράισττσερτς από τον Δεκέμβριο. Η Emirates είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην περιοχή του Κόλπου που προσφέρει καμπίνα Premium Οικονομικής Θέσης.
Επί της ουσίας η Premium Economy σε επίπεδο άνεσης και υπηρεσιών είναι ένα κλικ κάτω από την business Class και πολλά κλικ πάνω από την Economy.
Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Από τότε που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά την Premium Οικονομική Θέση τον Ιανουάριο του 2021, η θετική ανταπόκριση και η ζήτηση είναι τεράστια. Προς το παρόν, έξι αεροσκάφη A380 διαθέτουν αυτήν την κατηγορία καμπίνας, γεγονός που περιορίζει την αρχική μας ανάπτυξη, αλλά στόχος μας είναι να προσφέρουμε αυτήν την εμπειρία σε περισσότερες αγορές του δικτύου μας. Αυτόν τον Νοέμβριο, θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα αναβάθμισής μας για την εισαγωγή της Premium Οικονομικής Θέσης σε 67 αεροσκάφη A380 και 53 αεροσκάφη Boeing 777. Με το τέλος του προγράμματος, η Emirates θα διαθέτει 126 αεροσκάφη εξοπλισμένα με καμπίνες της Premium Οικονομικής Θέσης, καθώς και τους πλέον ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους στις άλλες καμπίνες. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση με στόχο να διασφαλίσουμε ότι οι επιβάτες μας θα συνεχίσουν να έχουν την καλύτερη εμπειρία στο αεροσκάφος».

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments