H Emirates καταγράφει 40% αύξηση της ζήτησης γευμάτων φυτικής προέλευσης στις πτήσεις της τον Ιανουάριο, γεγονός που προκύπτει από το «Veganuary», το παγκόσμιο κίνημα που προωθεί τα οφέλη της vegan διατροφής εδώ και μία δεκαετία. Με στόχο να καλύψει αυτή τη ζήτηση και το 2024, η αεροπορική εταιρεία παρουσιάζει μια σειρά από vegan πιάτα που θα παρέχονται στις πτήσεις και στα σαλόνια αναμονής, προσθέτοντας ακόμη περισσότερες επιλογές στο vegan μενού της, με περισσότερες από 300 φυτικές συνταγές.

Η vegan κουζίνα της Emirates σε όλες τις θέσεις…

Στην Οικονομική θέση, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν πιάτα, όπως κρέπες ρεβιθιού γεμιστές με καρότο, πιπεριές, μανιτάρια και ντομάτα κονσκασέ, φριτάτα με κολοκύθα, κοτόπουλο τίκα μασάλα με τόφου, ρεβίθια στιφάδο και ρύζι πιλάφι με μαιντανό και σπανάκι baby. Τα γεύματα συνοδεύονται από πεντανόστιμα επιδόρπια, όπως μους καρύδας με κομπόστα μάνγκο, ζουμερό κέικ μπανάνας με κομμάτια σοκολάτας ή λαχταριστή πουτίγκα σοκολάτας με κακάο.
Στην Premium Οικονομική θέση, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θρεπτικά και νόστιμα πιάτα, όπως jackfruit με κάρυ και ρύζι basmati ή στιφάδο με κάστανο και κολοκύθια, ενώ για επιδόρπιο ελαφρύ cheesecake σοκολάτας με τόφου ή παρφέ βατόμουρου με κομπόστα πορτοκαλιού.
Στη Διακεκριμένη θέση, προσφέρεται μια σειρά από κομψά και δημιουργικά επιμελημένα πιάτα, όπως ψητό κουνουπίδι με σιτάρι, καραμελωμένο αχλάδι και πέστο lovage ή ζεστό ραγού από ασιατικό τόφου και μανιτάρι shiitake με νουντλς φασολιού. Για όσους επιβάτες επιθυμούν να απολαύσουν ένα επιδόρπιο, προσφέρεται κέικ με τροπική καρύδα και ανανά ή cheesecake σοκολάτας, συνοδευόμενο από γλυκό πουράκι μαύρης σοκολάτας και κομπόστα φράουλας.
Στην Πρώτη θέση, οι επιβάτες θα απολαύσουν εξαιρετικές επιλογές των vegan γευμάτων της Emirates, όπως κρεμώδες κέικ πολέντας με ραγού μανιταριών και θυμάρι, και σοταρισμένο σπανάκι περιχυμένο με πλούσιο χυμό λαχανικών. Τα κυρίως γεύματα παρέχουν μια έκρηξη εκλεπτυσμένων γεύσεων, αφού περιλαμβάνουν μελιτζάνες με κάρυ, ρύζι και πατάτες με κουρκουμά, με καρύδα και chutney μέντας. Tα επιδόρπια χαρακτηρίζονται για τις γευστικές αντιθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της πικρής γεύσης από ραβέντι με σαρλότ φράουλας, κρέμα σαντιγύ και tuille βατόμουρου ή το δελεαστικό ζεστό ζαχαρωτό σοκολάτας, με σάλτσα αλατισμένης καραμέλας και κρέμα σαντιγί από κάσιους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments