Η Air India, ανέθεσε στην Asian Aviation το ρόλο του Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) για την Ελλάδα. Η Asian Aviation, θα προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών πωλήσεων και έκδοσης εισιτηρίων για να βοηθήσει στη διεύρυνση της παρουσίας της Air India στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη.
Προς το παρόν η Air India δεν πετά προς και από την χώρα μας, ωστόσο η συνεργασία θα εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες της Ελλάδας άνετη πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Air India μέσω βασικών σημείων διέλευσης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Σήμερα, η Air India πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από εννέα σημεία σε επτά χώρες της Ευρώπης, συγκεκριμένα από το Άμστερνταμ, το Μπέρμιγχαμ, την Κοπεγχάγη, τη Φρανκφούρτη, το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Βιέννη προς τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας, το Δελχί και τη Βομβάη. Το πυκνό και αναπτυσσόμενο δίκτυο δρομολογίων της Air India επιτρέπει στους ταξιδιώτες από την Ευρώπη άνετη μετεπιβίβαση από το Δελχί και τη Βομβάη σε πόλεις της Ινδίας, καθώς και στο Νεπάλ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.
Η Asian Aviation διαθέτει εκτεταμένη γνώση και πλούσια εμπειρία στο ελληνικό αεροπορικό τοπίο ως GSA ορισμένων από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.
Μετά από 69 χρόνια ως κρατική επιχείρηση, η Air India και η Air India Express επανήλθαν στον όμιλο Tata τον Ιανουάριο του 2022. Η εταιρεία υλοποιεί πενταετές πλάνο μετασχηματισμού υπό την αιγίδα της Vihaan.AI, με τη φιλοδοξία να γίνει μια αεροπορική εταιρεία παγκόσμιας κλάσης.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments