Η AEGEAN σταθερός υποστηρικτής και χορηγός του Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. ανανεώνει την εμπιστοσύνη της για τα 2 επόμενα χρόνια ως αποκλειστικός αερομεταφορέας των αθλητών και των ομάδων του σωματείου. Την Τρίτη το πρωί επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου της Χ.Α.Ν.Θ. – Μίμης Τσικίνας η Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε διανομή και παρουσίαση του βιβλίου για το περιβάλλον «Η Υπόσχεση του Ζέφυρου» από τη συγγραφέα κ. Ναταλία Νικολαΐδη, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις Ακαδημίες και στα Sports Camps.
Η συνεργασία της AEGΕΑΝ με τη Χ.Α.Ν.Θ. ξεκίνησε το 2019 αναγνωρίζοντας τη μακροχρόνια και θετική συνεισφορά του σωματείου στα παιδιά και τη νεολαία της πόλης και γρήγορα μετεξελίχθηκε σε μια ευρύτερη εταιρική σχέση που στηρίζει τόσο την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και τη θέληση της AEGEAN να βρίσκεται κοντά στους νέους της Θεσσαλονίκης με πρακτικό τρόπο. Έτσι σήμερα όπως και για τα επόμενα 2 χρόνια η AEGEAN αποτελεί τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών των αθλητών και τμημάτων της Χ.Α.Ν.Θ. που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.
«Η συνεργασία της AEGEAN με τη Χ.Α.Ν.Θ., η εμπιστοσύνη και η φιλία των ανθρώπων της και κυρίως το χαμόγελο των αθλητών και των παιδιών που στηρίζουμε την αγάπη τους για τον αθλητισμό, μας γεμίζει ικανοποίηση καθώς μας επιτρέπει να στηρίζουμε το μέλλον τους ενώ παράλληλα αποτελούμε μέρος της πόλης που τόσο αγαπάμε. Η σημερινή επίσκεψη και η δράση διανομής και παρουσίασης του βιβλίου της κ. Νικολαΐδη εντάσσεται στη συστηματική προσπάθεια της AEGEAN να προωθήσει τη συζήτηση για τη συμβολή των νέων σε ένα βιώσιμο και περισσότερο πράσινο μέλλον», δήλωσε η Μαρίνα Σπυριδάκη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments