Γράφει ο Akis Dimarco

Συνεχίζει ακάθεκτη τα πλάνα επέκτασής της η χαμηλού κόστους εταιρεία Wizzair, η οποία χθες ανακοίνωσε άλλη μια νέα βάση, μία μέρα μετά την Λάρνακα και το Μιλάνο, αυτή τη φορά στα Τίρανα. Εκεί θα σταθμεύουν τρία Α-320 και θα εκτελούν 15 νέα δρομολόγια, σε σύνολο 24! Τα Τίρανα θα αποτελέσουν την 30η βάση της Wizzair. Από τις 15 νέες συνδέσεις, οι δύο αφορούν την Ελλάδα, καθώς τα Τίρανα θα συνδεθούν απευθείας με Ηράκλειο και Ρόδο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα.
-Το Ηράκλειο-Τίρανα θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Σάββατο, με αναχώρηση από Ηράκλειο στις 22:55 και από Τίρανα στις 19:35.
-Το Ρόδος-Τίρανα θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και Κυριακή:
Πέμπτη αναχώρηση από Ρόδο 16:05/ από Τίρανα στις 12:40.
Κυριακή αναχώρηση από Ρόδο 21:45/ από Τίρανα στις 18:20.
Εκτός των νέων πτήσεων προς Ελλάδα, προστίθενται πτήσεις προς Αμβούργο, Βασιλεία, Βερολίνο, Βρυξέλλες-Charleroi, Εϊντχόβεν, Καρλσρούη, Κατάνια, Μιλάνο-Μαλπένσα, Μπάρι, Παρίσι-Beauvais, Πράγα, Τορίνο, Φρανκφούρτη-Hahn.
Tα ελληνικά νησιά αποδεικνύονται δημοφιλείς προορισμοί και για την Wizzair, η οποία δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία σε αυτά, σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, Easyjet, Ryanair. Τον τελευταίο καιρό όμως ανακοίνωσε επέκταση από Λονδίνο-Λούτον, Βιέννη και Μιλάνο σε Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, ενώ φέτος κάνει την παρθενική της εμφάνιση και στη Σαντορίνη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments