Γράφει ο Akis Dimarco

Η χαμηλού κόστους θυγατρική της Singapore Airlines, η Scoot, επιστρέφει στην Αθήνα για να την συνδέσει ξανά απευθείας με την Σιγκαπούρη. Από τις 20 Μαῒου, η Scoot θα πετάει 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με αναχώρηση στις 11:40 από Αθήνα και άφιξη στην Σιγκαπούρη στις 03:40 τοπική ώρα. Από Σιγκαπούρη θα αναχωρεί στις 02:30 με άφιξη στο «Ελ.Βενιζέλος» στις 09:10.
Οι πτήσεις εκτελούνται με Β787-8 των 335 θέσεων, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα στον επιβάτη να κλείσει 3 κατηγορίες της Οικονομικής, με τις παροχές που επιθυμεί, καθώς και η κατηγορία Scoot Plus, σαν business class, με 30 κιλά όριο αποσκευών, 2 χειραποσκευές στην καμπίνα, γεύματα, wifi, πολύ άνετα καθίσματα με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους κτλ. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει και μια ξεχωριστή κατηγορία Οικονομικής, πριν την Scoot Plus, που λέγεται Scoot-in-Silence, όπου οι επιβάτες απολαμβάνουν περισσότερη ησυχία, αφού οι θέσεις είναι διαθέσιμες σε άτομα άνω των 12 ετών.
Από τον κόμβο της Σιγκαπούρης με ανταπόκριση, το επιβατικό κοινό μπορεί να ταξιδέψει σε Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ινδία, Βιετνάμ, Ν.Κορέα, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία κτλ. Ο στόλος της Scoot, με τα χαρακτηριστικά κίτρινα χρώματα, αποτελείται από 50 αεροσκάφη Β787-8, 787-9 και Α320/321.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments