Την διάκριση της «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενης Εταιρίας στην Αγορά του Εσωτερικού», απέσπασε φέτος η Ellinair, στην «μαγική»- τόσο σε κόνσεπτ όσο και σε υλοποίηση- 20η τελετή απονομής βραβείων του αναγνωρισμένου στον αεροπορικό χώρο Συνέδριου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Για την Ellinair, που φέτος προσθέτει δύο (2) αεροσκάφη Airbus A320 στον στόλο της, η τιμητική αυτή διάκριση, έρχεται να επιβραβεύσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις επιχειρηματικές ενέργειες και τη στρατηγική ανάπτυξης, που η εταιρία έχει χαράξει και ακολουθεί.
Το 2018, η Ellinair ξεπέρασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου επιβατών, ενώ η ανοδική πορεία ανάπτυξής της, στοχεύει στην αναγνώρισή της ως την πλέον ανταγωνιστική επιλογή αερομεταφοράς, στη συνείδηση των Ελλήνων.
Η εκπροσώπηση της εταιρείας στο φετινό συνέδριο ήταν γυναικεία υπόθεση καθώς παρευρέθηκαν οι: Νατάσα Τζίκου – Senior Marketer, Όλγα Αγγελοπούλου- Sales& Commercial Executive και Ελένη Αντωνοπούλου Station Manager στο Αεροδρόμιο των Αθηνών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments