Χθες Δευτέρα αναρτήσαμε στα Omorfa Taxidia μακροσκελή ανακοίνωση της Fraport, στην οποία απαριθμεί τα μέτρα που λαμβάνει «από την πρώτη στιγμή» όπως αναφέρει, στα 14 περιφερικά αεροδρόμια που διαχειρίζεται σχετικά με το πρόβλημα του Κορωνοϊού.
Αμέσως μετά την ανάρτηση επικοινώνησαν μαζί μας (τηλεφωνικά ή με μηνύματα) άνθρωποι που εργάζονται στο αεροδρόμιο, οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει η Fraport. Όλοι τους έθεσαν τα στοιχεία τους στη διάθεση μας, ζήτησαν όμως για ευνόητους λόγους αυτά να μην δημοσιοποιηθούν.
Μερικά από αυτά αναφέρουν:
«Καλησπέρα σας. Όσων αφορά το άρθρο για τα μέτρα της Fraport, σας διαβεβαιώνω από πρώτο χέρι ότι είναι μπούρδες. Κανένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που αναφέρουν δεν τηρείτε. Τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή που μας πέρασε. Δυστυχώς».
«Μόλις το τελευταίο διήμερο είδαμε κάπως πιο εντατικές προσπάθειες καθαρισμού
«Διαμαρτυρόμαστε συνεχώς στην διοίκηση για την μη εντατικοποίηση της καθαρότητας στο αεροδρόμιο. Ίσως για αυτό το λόγο έβγαλαν την ανακοίνωση. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση».

«Μόλις χθες μύρισα χλώριο στις τουαλέτες του αεροδρομίου. Πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση του Κορωνοϊού».

Στο μεταξύ κάτι ακόμη πιο σοβαρό που μας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο, και το διαπιστώσαμε και εμείς ιδίοις όμμασι, είναι πως δεν υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικό σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου, ώστε να απολυμαίνουν τα χέρια τους εργαζόμενοι και επισκέπτες. Αντίθετα αυτό το είδαμε σε κάθε γωνιά στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Με βάση τα παραπάνω είναι βέβαιο πως η Fraport θα πρέπει να εντατικοποιήσει τις προσπάθειες της σε θέματα καθαρισμού και απολύμανσης και να βάλει αμέσως συσκευές με αντισηπτικό υγρό σε διάφορα σημεία των αεροδρομίων για την απολύμανση των χεριών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments