Στις 22 Δεκεμβρίου η Air China πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση ανάμεσα στη Σαγκάη και την Αθήνα. Χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη του νέου δρομολογίου.
Με την προσθήκη αυτή, η Air China πραγματοποιεί πλέον δύο απευθείας πτήσεις από την Αθήνα προς δύο κεντρικούς προορισμούς στην Κίνα, το Πεκίνο στο βόρειο τμήμα και τη Σανγκάη στο Νότο.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται ως εξής:
-Κάθε Τετάρτη, πτήση CA864, από την Αθήνα προς το Πεκίνο, στις 2:15.
-Κάθε Πέμπτη, πτήση CA854, από την Αθήνα προς τη Σανγκάη (αεροδρόμιο Pudong), στις 21:15.

Ο Γενικός Διευθυντής της Air China, Fan Heyun, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επικεντρώθηκε στα εξής:
«Είναι ισχυρή πεποίθησή μου ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια στην περιοχή του “Χρυσού Τριγώνου”, θα διευκολύνουν και θα προωθήσουν την ταξιδιωτική ζήτηση του εμπορίου, των πολιτιστικών ανταλλαγών, των περιηγήσεων στα αξιοθέατα και της επίσκεψης σε φίλους και συγγενείς, μεταξύ των δύο χωρών μας.
Το 2022, έτος που μόλις αποχαιρετήσαμε, αποτέλεσε την 50η επέτειο της εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κίνας και Ελλάδας και φέτος, το 2023 θα είναι η χρονιά ολοκλήρωσης του «Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Κίνας-Ελλάδας».
Με την ώθηση που δίνουν οι σημαντικές αυτές συγκυρίες, η Air China θα προωθήσει ενεργά και θα ξεκινήσει τη νέα προοπτική πολιτιστικών και τουριστικών ανταλλαγών και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών. Χωρίς αμφιβολία, θα δούμε περισσότερους Κινέζους ταξιδιώτες εδώ στην Ελλάδα και περισσότερους Έλληνες ταξιδιώτες στην Κίνα. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:
“Η έναρξη, για πρώτη φορά, της απευθείας σύνδεσης Σαγκάη – Αθήνα με την Air China είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις για το αεροδρόμιό μας, την πόλη και τη χώρα μας και βέβαια, είναι πράγματι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά!
Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην Air China για την «ψήφο εμπιστοσύνης» στην αγορά της Αθήνας και να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την αεροπορική εταιρεία, με στόχο την ουσιαστική συμβολή μας στην επιτυχία του δρομολογίου!
Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας γεμάτες και ασφαλείς πτήσεις και ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά της Αθήνας!”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments