Νέες δράσεις που αφορούν στην υγιεινή και ασφάλεια των επιβατών της σχεδίασε η Singapore Airlines. Οι δράσεις απορρέουν από συμβουλές εμπειρογνωμόνων του τομέα της υγείας, των ρυθμιστικών αρχών και συνεργατών της, αλλά και από σχόλια επιβατών της. Οι νέες δράσεις συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους επιβάτες της και παράλληλα ενισχύουν το αίσθημα άνεσης και ασφάλειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Οι δράσεις αποτελούν μέρος της νέας εκστρατείας της εταιρίας με θέμα #SIAcares, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Βελτιωμένα πρότυπα υγιεινής

Κάθε αεροσκάφος του Ομίλου της Singapore Airlines υποβάλλεται σε ενισχυμένη διαδικασία καθαρισμού πριν από την πτήση. Οι κοινές επιφάνειες και επιφάνειες όπως παράθυρα, τραπέζια δίσκων, συσκευές χειρός, οθόνες ψυχαγωγίας κατά την πτήση, τουαλέτες και πάγκοι κουζίνας σκουπίζονται με ένα εγκεκριμένο ισχυρό απολυμαντικό. Ακουστικά, καλύμματα προσκέφαλου, καλύμματα μαξιλαριών, σεντόνια και κουβέρτες πλένονται και αντικαθίστανται μετά από κάθε πτήση.
Τα μοτίβα ροής αέρα στο χώρο της καμπίνας βοηθούν στον περιορισμό της εξάπλωσης ιών και βακτηρίων. Ο αέρας ανανεώνεται επίσης κάθε δύο με τρία λεπτά. Κάθε αεροσκάφος του στόλου του Ομίλου είναι εξοπλισμένο με φίλτρα σωματιδίων υψηλής απόδοσης (HEPA), τα οποία παγιδεύουν περισσότερο από το 99,9% των σωματιδίων, συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφερόμενων ιών και βακτηρίων.
Σχεδόν όλες οι τουαλέτες στα αεροσκάφη της Singapore Airlines διαθέτουν ανέπαφες βρύσες και αντισηπτικό σαπούνι χεριών. Παράλληλα, η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο χρήσης υπεριώδους φωτός (UVC) στις τουαλέτες εδάφους.

Προϊόντα και υπηρεσίες κατά την πτήση

Από τις 8 Ιουνίου, όλες οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου της Singapore Airlines παρέχουν στους επιβάτες τους ένα πακέτο φροντίδας που περιλαμβάνει χειρουργική μάσκα, αντιβακτηριακά μαντηλάκια και αντισηπτικό χεριών.

Η αεροπορική εταιρία προσφέρει επίσης την πρώτη εφαρμογή (app) Companion στον κόσμο, η οποία επιτρέπει στους πελάτες της να χειρίζονται με το κινητό τους το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει KrisWorld της Singapore Airlines.

Το πλήρωμά της Singapore Airlines θα φοράει χειρουργικές μάσκες σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, γυαλιά προστασίας όταν αλληλοεπιδρά με επιβάτες και γάντια κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας γεύματος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments