Με σημερινή της ανακοίνωση η Aegean ενημερώνει πως παρατείνει για δυο μήνες το εποχικό δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμάτα, ενώ ελπίζει για επαναφορά του Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα που σταματά σήμερα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Η AEGEAN ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα παρατείνει για δύο επιπλέον μήνες, έως και την 31η Οκτωβρίου, το πρόγραμμα του δρομολογίου Αθήνα – Καλαμάτα, που εγκαινίασε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2023, ώστε να διευκολύνεται η διασύνδεση των επιβατών τόσο εξωτερικού όσο και εσωτερικού προς την Καλαμάτα, μέσω του κόμβου της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι το δρομολόγιο αυτό αποτελεί ανοιχτή εμπορική γραμμή και όχι γραμμή δημοσίας υπηρεσίας («άγονη»).
Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, που εκτελείται από την Olympic Air και εμπίπτει στις γραμμές δημοσίας υπηρεσίας θα σταματήσει να εκτελείται στις 31/8/2023, οπότε και λήγει η σχετική σύμβαση άγονης γραμμής. Η εταιρεία προσβλέπει στην επίσπευση των σχετικών διαδικασιών από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ολοκλήρωση επιτυχούς διαγωνισμού για την εκτέλεση του, ώστε να επιστρέψει η κάλυψη του συγκεκριμένου δρομολογίου το συντομότερο δυνατό”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments