Αν τον επόμενο μήνα, τον Ιούνιο, σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, τότε η προσφορά που ανακοίνωσε σήμερα η Aegean σας ενδιαφέρει.
Προσφέρει έκπτωση έως 30% σε όλους τους προορισμούς εξωτερικού για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο. Η κράτηση πρέπει να γίνει μέχρι και μεθαύριο Παρασκευή 5 Μαΐου.

Όροι και προϋποθέσεις:
Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από/προς Ελλάδα προς/από όλους τους προορισμούς εξωτερικού, με απλή μετάβαση ή και με επιστροφή. Αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air, για κρατήσεις από 03/05/2023 έως 05/05/2023 και πτήσεις από 01/06/2023 έως και 30/06/2023. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις με κοινό κωδικό και τα δρομολόγια από/προς Πάρο, Νάξο και Μήλο. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες με έως 30%. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Η προσφορά αφορά Economy Class εισιτήρια. Η προσφορά λήγει στις 05/05/2023 στις 23:59 ώρα Ελλάδας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments