Έχετε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Ταξίδι αναψυχής ή επαγγελματικό για ένα συνέδριο, μια έκθεση κλπ. Ταξιδιωτική ασφάλεια  κάνατε; Στις μέρες μας δεν είναι περιττή πολυτέλεια αλλά αναγκαία, όσο και το ίδιο το ταξίδι. Γι΄αυτό  η ταξιδιωτική ασφάλιση θα πρέπει να συνυπολογίζεται στα απαραίτητα ενός ταξιδιού.

Το κόστος  της ταξιδιωτικής ασφάλισης δεν είναι απαγορευτικό. Θα λέγαμε πως τα ασφαλιστικά πακέτα ξεκινούν όσο ένα ποτό  στο Λονδίνο, το Παρίσι  ή άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ωστόσο αν σαν συμβεί κάτι  έκτακτο, με την ταξιδιωτική ασφάλιση θα το αντιμετωπίσετε  εύκολα και θα έχετε έναν σύμβουλο στο πλευρό σας να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστεί. Αντίθετα χωρίς ασφάλιση, ακόμη κι αν δεν κινδυνεύσει η υγεία σας, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε μόνος σας και θα πληγεί  ο οικογενειακός σας προϋπολογισμός.  Αξίζει λοιπόν να θυσιάσετε ένα ποτό  στο Λονδίνο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε πρακτορεύσεις ασφαλίσεων,  ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην ταξιδιωτική ασφάλιση εδώ και πολλά χρόνια, πρακτορεύοντας  τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.  Αφορούν σε ταξίδια που πραγματοποιούνται είτε με γκρουπ μέσω ενός τουριστικού γραφείου, είτε μεμονωμένα με την οικογένεια ή την παρέα σας.

Με τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης που θα βρείτε στην ΑΝΑΞ,  δεν έχετε να αγχωθείτε αν ακυρώσετε  το ταξίδι που ήδη πληρώσατε  γιατί πχ κολλήσατε  COVID. Ούτε  αν χάθηκαν οι  αποσκευές στην πτήση σας, αν αρρωστήσατε ή πάθατε κάποιο ατύχημα,  αν χρειάζεστε άμεσο επαναπατρισμό και πολλά ΑΝ ακόμη. Θα σας καλύψουν για ιατρικά και άλλα έξοδα μέχρι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:

Τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων   2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

Τούμπα

Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ

Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Δημοκρίτου 9

 

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments