Καθώς ο Covid – 19 επανήλθε δριμύτερος, οι ταξιδιωτικές ασφάλειες με κάλυψη Covid γίνονται και πάλι απολύτως απαραίτητες. Κοστίζουν ελάχιστα και προσφέρουν πολλά.
Αυτός που θα προνοήσει και κάνει ταξιδιωτική ασφάλιση Covid, θα πάρει τα χρήματα του πίσω σε περίπτωση που νοσήσει και δεν μπορέσει να ταξιδέψει. Αν νοσήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η ταξιδιωτική ασφάλεια θα του καλύψει τα έξοδα για γιατρούς, φάρμακα, νοσηλεία, επαναπατρισμό και ότι άλλο χρειαστεί. Εκτός από τις περιπτώσεις Covid, η συγκεκριμένη ασφάλεια περιλαμβάνει επίσης ό,τι μια ταξιδιωτική ασφάλιση. Αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης, απώλεια ή καθυστέρηση παραλαβής αποσκευών, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ό,τι άλλο απρόοπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Υπάρχουν αρκετά πακέτα ταξιδιωτικής ασφάλισης με κάλυψη Covid, ανάλογα με τις καλύψεις που προσφέρουν, και όλα με χαμηλά ασφάλιστρα. Αφορούν αυτούς που θα ταξιδέψουν είτε με οργανωμένα γκρουπ είτε μεμονωμένα. Θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας.
Αρκετά τουριστικά γραφεία περιλαμβάνουν εξ αρχής την ταξιδιωτική ασφάλιση covid στο αρχικό κόστος του ταξιδιού για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.
Τα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας μπορούν να βρουν τις ταξιδιωτικές ασφάλειες Covid στην εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, κορυφαία στον χώρο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων.

Τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

ΤΟΥΜΠΑ
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments