Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

«Ομηρικές» μάχες με πάθος και ενθουσιασμό, δόθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε τουριστικά γραφεία της πόλης. Ήταν αυτά που συμμετείχαν στο καθιερωμένο τουρνουά μπόουλινγκ που κάθε χρόνο διοργανώνει η Turkish Airlines σε όλο τον κόσμο, για να ενισχύσει μέσα από τον ανταγωνισμό τις σχέσεις και τη φιλία ανάμεσα στα τουριστικά γραφεία αλλά και τις σχέσεις της με τα τουριστικά γραφεία.
Στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης που διεξαχθεί στο ten pin στην Καλαμαριά, πήραν μέρος οκτώ ομάδες από ισάριθμα τουριστικά γραφεία της πόλης.
Την πρώτη θέση κατέλαβε το Mentor Travel Specialist που η ομάδα του κατέβηκε στον αγώνα προετοιμασμένη και αφοσιωμένη στην προσπάθεια.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Simeonidis Tours που είχε τη μεγαλύτερη υποστήριξη από την κερκίδα.
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένα από τα φαβορί του τουρνουά, το Caravel Travel, που ωστόσο στον πρώτο γύρο παρουσιάστηκε νωθρό με ελάχιστα strike. «Ξύπνησε» στον δεύτερο γύρο μετά το φαγητό, ωστόσο παρά τα πολλά κεφτεδάκια δεν καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος.
To Business Travel δεν κατάφερε να βρεθεί στη ζώνη των μεταλλίων καθώς πήρε την τέταρτη θέση.
Τα κορίτσια του Cosmorama ήταν αυτά που το διασκέδασαν περισσότερο από όλους και δεν το έκρυβαν. Πήραν την 5η θέση στο μπόουλινγκ και την πρώτη στο χορό και τους πανηγυρισμούς μετά από κάθε strike.
Την 6η θέση κατέλαβε το Splendid Travel καθώς το κοουτσάρισα από την Ηλία Νικολαΐδη αποδείχθηκε ανεπαρκές.
Το Travel Look φάνηκε κουρασμένο και απροετοίμαστο, ίσως λόγω της πρόσφατης μετακόμισης σε νέα μεγαλύτερα γραφεία. Έτσι πήρε την 7η θέση.
Στην 8η και τελευταία θέση έμεινε το Air Maritime παρά την αξιόλογη προσπάθεια της ομάδας η οποία ωστόσο είχε αδύναμο κρίκο τον ιδιοκτήτη της ο οποίος δεν έβλεπε τις κορίνες. Κέρδισαν όμως τις εντυπώσεις με το κέφι, τον ενθουσιασμό και τα φωτεινά τους χαμόγελα.
Επιπέδου… NBA ήταν η παρουσίαση της εκδήλωσης από την υπεύθυνη μάρκετινγκ της Turkish airlines στη Θεσσαλονίκη Ελένης Βραζιτίκου, που εμψύχωνε του συμμετέχοντες από μικροφώνου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η νέα διευθύντρια πωλήσεων του γραφείου της Turkish στην Θεσσαλονίκη Sebnem Karaca, άρτι αφίχθηκα από Νάπολη, καθώς επίσης η υπεύθυνη λογιστηρίου Gulsum Mustafa και ο Θάνος Τσιμπούρας υπεύθυνος για τα γκρουπ.
Η νικήτρια ομάδα του Mentor Travel Specialist, την οποία αποτελούσαν ο Δημήτρης Γιουμούκης, ο Βασίλης Βαρβαρίδης και ο Δημήτρης Ντουβαλέτης, θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη 5 με 7 Μαΐου για να λάβει μέρος στην τελική φάση, μαζί με 65 άλλες ομάδες απ΄όλο τον κόσμο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments