Στο Hyatt Regency Thessaloniki θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή από τις 15:00 έως 19:00 το 6ο συνεδρίου του Ακαδημαϊκού Προγράμματος Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT – The American College of Thessaloniki, που φέτος έχει τίτλο «Ανθρώπινο Δυναμικό: Η Επόμενη Πρόκληση»
Θα εστιάσει στον ρόλο που διαδραματίζει ο ανθρώπινος παράγοντας στην ποιότητα και ανάπτυξη των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, και στο ζήτημα της σωστής διαχείρισης των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο.
Οι ομιλητές του φετινού συνεδρίου, προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο, μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού και ξενοδοχειακές αλυσίδες με παγκόσμια και εγχώρια δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα:

-Δρ Μιχάλης Κουρτίδης, Senior Teaching Fellow and Course Director in HRM, Birmingham City University, UK.
-Katrin Melle, Regional Vice President Diversity, Equity, Inclusion & Talent, EAME, Hyatt
-Μιχάλης Τοανόγλου, Professor of Hospitality and Tourism, Jeonju University, South Korea
HR Experts’ Panel:
-Κωνσταντίνος Αγγλόπουλος, Administrative Director | Director of Quality & HSE, Porto Carras
-Γιάννης Μπατσής, Learning & Development Partner, EMEA, Wyndham Hotels & Resorts
-Ράνια Δεϊμέζη, Regional Human Resources Manager Greece EMEA Inclusive Collection, World of Hyatt
-Ανάντα Ντότση, Group HR Manager, Domes Resorts
-Μαριέτα Πίσκα, HR Business Partner and Head of Learning & Development, H Hotels Collection
Συντονίζει ο Ανέστης Αναστασίου, Συντονιστής Προγραμμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας του ACT. Θα ακολουθήσουν συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό.
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται εγγραφή για την εξασφάλιση της θέσης σας στο https://bit.ly/3YNzCuC
Για τη διευκόλυνση της μεταφοράς του κοινού, στις 15:00 από τον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ θα αναχωρήσει λεωφορείο με προορισμό τον χώρο του συνεδρίου στο Hyatt Regency Thessaloniki. Η ίδια υπηρεσία θα εκτελέσει δρομολόγιο και μετά το πέρας της εκδήλωσης στις 19:00, από το Hyatt Regency Thessaloniki ως τον τερματικό σταθμό ΙΚΕΑ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments