Μία πρωτότυπη Ημέρα Καριέρας διοργανώνει ο Όμιλος Sani/Ikos την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Ημέρες Καριέρας 2023» που διεξάγει σε διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τις προοπτικές καριέρας και ανάπτυξης στον ταχύτατα εξελισσόμενο ξενοδοχειακό κλάδο και είναι ανοιχτή για το κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια διαδραστική συζήτηση με πέντε Διευθυντικά στελέχη του Ομίλου Sani/Ikos σχετικά με τις αναδυόμενες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και τις προοπτικές ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Επιπλέον, όσοι το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επιτόπου συνέντευξη για μία καριέρα στον δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο, που έχει παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα εμπλουτιστεί με μουσική από τους top Dj των ξενοδοχείων Sani και Ikos, μοναδικές γεύσεις από τους Chef και signature cocktails από τους Mixologists του Ομίλου, καθώς και δώρα.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο link https://www.eventora.com/el/Events/imera_karieras_2023, όπου θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για την «Ημέρα Καριέρας» του Ομίλου Sani/Ikos και τους ομιλητές.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ημέρας Καριέρας:

17:30-18:30 Δεξίωση υποδοχής από την ομάδα του Ομίλου Sani/Ikos
18:30-19:30 Ενημέρωση για τις τάσεις & τις προοπτικές στον κλάδο του τουρισμού από το πάνελ ομιλητών
19:30-20:00 Συζήτηση με το κοινό
20:00 Λήξη εκδήλωσης & δυνατότητα διεξαγωγής συνεντεύξεων

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments