Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Πέντε χρόνια λειτουργίας έκλεισε πριν μερικές μέρες το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Grecos.gr Travel. Σ΄αυτά τα πέντε χρόνια έχει καταφέρει πολλά, ωστόσο όπως ανέφερε ο εκ των ιδιοκτήτων Πασχάλης Γερεμπακάνης «το αρχικό μας όραμα και φιλοδοξία δεν έχει εκπληρωθεί πλήρως. Η συγκυρία της πανδημίας πάγωσε μερικά σχέδια. Ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μεγαλώσουμε αρκετά και να σταθεροποιηθούμε ανάμεσα στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης».
Όλα αυτά αναφέρθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλότουρτας, καθώς κάθε χρόνο με την κοπής της βασιλόπιτας το Grecos.gr Travel γιορτάζει και τα γενέθλια του. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Modern Revival Luxury Hotel και σ΄αυτήν παραβρέθηκαν τα στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες, συγγενείς και φίλοι.
Απευθυνόμενος στα στελέχη της εταιρείας ο κ. Γερεμπακάνης αφού τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία είπε: «πέρσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια νεανική ομάδα για να δώσουμε κάτι νέο στην αγορά, καθώς η αγορά έχει ανάγκη από καινούργια καινοτόμα πράγματα. Έχουμε καταφέρει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ανάμεσα στα τρία πιο σημαντικά σημεία πωλήσεων τουριστικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να ακούμε τους πελάτες μας. Να καταλάβουμε τι θέλουν και να τους το προσφέρουμε. Ένα από τα σημαντικά που πετύχαμε μαζί είναι ότι έχουμε καταφέρει να τους κάνουμε να αισθάνονται ασφαλείς όταν ταξιδεύουν μαζί μας. Φιλοδοξία μας είναι σε δυο – τρία χρόνια σ΄αυτή την εκδήλωση να είμαστε υπερδιπλάσιοι και ο ρόλος μας στη αγορά να γίνει ακόμη πιο σημαντικός. Πέρσι επενδύσαμε πάνω από ένα εκατομμύριο στα καταλύματα που διαχειριζόμαστε στη Σκιάθο. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε νέες επενδυτικές κινήσεις που θα δώσουν νέα πνοή στην εταιρεία που θα μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς».
Χαιρετισμό έκανε και ο εκ των ιδιοτήτων Δημήτρης Βλάχος ενώ ακολούθησε η κοπή της βασιλότουρτας που ανέδειξε τυχερό το λογιστήριο της εταιρείας.
Στη συνέχεια όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του σεφ του ξενοδοχείου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments