Μια νέα αεροπορική εταιρεία δημιουργείται στο Εμιράτο των θαυμάτων, το Ντουμπάι. Το όνομα της Arabesque. Και επειδή σ΄αυτή την περιοχή του πλανήτη κυκλοφορεί πολύ χρήμα, η νέα αεροπορική εταιρεία θα διαθέτει 16 αεροσκάφη τύπου Airbus A-321neo, εξοπλισμένα μόνο με καθίσματα business class. Κάθε αεροσκάφος θα έχει μόλις 65 θέσεις, αντί 244 που είναι η κανονική χωρητικότητα αυτού του αεροσκάφους. Έτσι οι επιβάτες της Arabesque θα ταξιδεύουν με απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.
Στόχος της εταιρείας είναι οι πλούσιοι τουρίστες, καθώς σκοπεύει να αναπτύξει ένα δίκτυο 60 δρομολογίων σε προορισμούς διακοπών. Εκτός από το Ντουμπάι θα διαθέτει γραφεία στη Γερμανία και τις Μαλδίβες.
Επικεφαλής της νέας αεροπορικής εταιρείας είναι ο Tero Taskila, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στις Qatar Airways, Gulf Air και Air Baltic, καθώς και ως επικεφαλής της Estonian Air . Συνολικά, η Arabesque σχεδιάζει να προσλάβει περισσότερα από 400 άτομα μέχρι το τέλος του έτους.
Το concept θυμίζει αυτό της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας La Compagnie, η οποία λειτουργεί δύο A-321neo, το καθένα με 76 θέσεις business class.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments