Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Η Αστυπάλαια, αυτό το πανέμορφο νησί καταμεσής του Αιγαίου, θα είναι και φέτος από τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Αν και διοικητικά ανήκει στα Δωδεκάνησα, η εικόνα της παραπέμπει στις Κυκλάδες. Αυτό που γοητεύει και εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, είναι ότι το νησί διατηρεί τα αυθεντικά του χαρακτηριστικά.
Εντυπωσιακό είναι ότι τα πάσης φύσεως ξενοδοχεία και καταλύματα της Αστυπάλαιας, έχουν ακολουθήσει την τουριστική πρόοδο του νησιού. Έχουν αυξήσει κατακόρυφα την αισθητική τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε τα ξενοδοχεία άλλων διάσημων προορισμών του Αιγαίου (Μύκονο, Σαντορίνη κλπ) , εκτός ίσως από τις υψηλές τιμές τους.
Στα ξενοδοχεία της Αστυπάλαιας, εκτός από τις ανέσεις, την υψηλή αισθητική και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, κυριαρχεί η αυθεντική φιλοξενία. Τα περισσότερα είναι μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που αισθάνονται τον επισκέπτη ως φίλο.
Οι φωτογραφίες είναι από τα ξενοδοχεία Kilindra Studios, Maltezana Beach Hotel, Chrysalis Boutique Hotel, και Pylaia Boutique Hotel που επισκεφθήκαμε πέρσι τον Μάρτιο, όταν ακόμη προετοιμάζονταν για την τουριστική περίοδο.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments