Η American Airlines ξεκινά στις 6 Μαΐου την εποχική πτήση μεταξύ της Αθήνας και της Νέας Υόρκης (JFK) η οποία προστεθεί στα καθημερινά δρομολόγια της εταιρείας προς το Σικάγο (ORD) και τη Φιλαδέλφεια (PHL), τα οποία ξεκίνησαν ήδη φέτος τον Απρίλιο.
Οι πτήσεις προς το JFK θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 777-200, οι πτήσεις προς το Σικάγο (ORD) με Boeing 787-9, ενώ οι πτήσεις προς τη Φιλαδέλφεια με Boeing 787-8. Κατά συνέπεια, η δραστηριότητα της American στην Αθήνα αυξάνεται κατά 80% σε σύγκριση με το 2019 και κατά 47% σε σύγκριση με το 2021. Αυτό τονίστηκε σε σχετική εκδήλωση που έγινε σήμερα στην Αθήνα (φώτο).
«Γιορτάζοντας 15 χρόνια πτήσεων στην Αθήνα, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεχή διεύρυνση της παρουσίας μας με περισσότερα εποχικά δρομολόγια προς τους κόμβους μας στις Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένων των πτήσεών μας προς τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια. Όλα τα δρομολόγιά μας προσφέρουν επιλογές με μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας που ανυπομονούν να πετάξουν ξανά.», δήλωσε ο Rhett Workman, Διευθύνων Σύμβουλος της American για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.
«Υποδεχόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό την American Airlines και αυτό το καλοκαίρι, με καθημερινά δρομολόγια που θα συνδέουν απευθείας την Αθήνα με συναρπαστικές πόλεις όπως είναι η Φιλαδέλφεια και το Σικάγο από τον Απρίλιο, ενώ, από το Μάιο πλέον, και με τη Νέα Υόρκη», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Η αγορά των Η.Π.Α. αποτελεί παραδοσιακά τη σημαντικότερη και πλέον δημοφιλή αγορά για την Αθήνα, η οποία επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα κατά την περίοδο της πανδημίας, χάρη και στη δραστήρια και πολυπληθή ελληνοαμερικανική κοινότητα. Ευχόμαστε στην American ένα εξαιρετικό «Αθηναϊκό Καλοκαίρι» και παραμένουμε απόλυτα πιστοί στη δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε τον αεροπορικό συνεργάτη μας στα αναπτυξιακά σχέδιά του στην αγορά μας»

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments