Μπορεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» να επικρατεί ησυχία -αν και μπήκαμε στον Απρίλιο- ωστόσο αύριο Πέμπτη η ατμόσφαιρα θα ζωντανέψει αρκετά. Και αυτό γιατί αύριο το πρωί στις 10πμ και 11πμ αναχωρούν δυο τσάρτερ με φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Μασσαλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με την Μαρσέιγ, στα πλαίσια των προημιτελικών του Κόνφερνς Λιγκ (Πέμπτη 10μμ).
Ένα ακόμη φεύγει σήμερα στις 7μμ. Το οργάνωσε το Zorpidis Travel για λογαριασμό συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Το ότι αυτή την εποχή με πανδημία και οικονομική πίεση δρομολογούνται τρία τσάρτερ είναι από μόνο του αξιοσημείωτο καθώς η εποχή είναι δύσκολη για ταξίδια και τουριστικά γραφεία. Ωστόσο όταν υπάρχει ισχυρό κίνητρο, όπως ένας σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας, όλα μπορούν να γίνουν.
Όπως μας είπε ο Νίκος Κασδερίδης του τουριστικού γραφείου Herodotous Tours, που πήρε το ρίσκο και δρομολόγησε τα δύο τσάρτερ « αν και πολλές φορές στο παρελθόν το γραφείο μας έβαλε τσάρτερ για να εξυπηρετήσουμε φιλάθλους των ομάδων της Θεσσαλονίκης, αυτή τη δύσκολη περίοδο θα το σκεφτόμασταν πολλές φορές να παίρναμε το ρίσκο. Ωστόσο είχαμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο και τελικά δρομολογήσαμε δυο τσάρτερ. Και τα δυο θα φύγουν αύριο το πρωί. Ένα θα επιστρέψει μετά τον αγώνα και το άλλο την επόμενη μέρα την Παρασκευή».
Τα αεροσκάφη του που ναύλωσε το Herodotus Tours για να ταξιδέψουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία, είναι της αεροπορικής εταιρίας HiSky (φώτο). Πρόκειται για καινούργια αεροπορική εταιρεία καθώς ξεκίνησε πέρσι, με έδρα στην Μολδαβία και βάση και στο Κλουζ της Ρουμανίας. Ο στόλος της αποτελείται από τέσσερα Airbus A-319 και A-320.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments