Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα στην Ελλάδα, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα κάνει home port στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από 1η Μαΐου. Θα δίνει δηλαδή τη δυνατότητα στους Βορειοελλαδίτες, στους Βαλκάνιους, αλλά και στους Ευρωπαίους, να ξεκινούν την κρουαζιέρα τους στο Αιγαίο από τη Θεσσαλονίκη.
Καθώς λοιπόν δυναμώνει η δραστηριότητα της στην Βόρεια Ελλάδα, δυναμώνει και η ομάδα των πωλήσεων της. Από 1η Μαρτίου, η Κατερίνα Αλιχανίδου (φώτο), με σημαντική εμπειρία στον ταξιδιωτικό κλάδο, ανέλαβε να ενισχύσει τις πωλήσεις στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και να δυναμώσει τις σχέσεις της Celestyal με τα τουριστικά γραφεία της περιοχής.
Όπως μας είπαν στελέχη της εταιρείας: «Η Κατερίνα ανέλαβε να αναπτύξει το σχέδιο επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Βόρεια Ελλάδα και να διασφαλίσει την ακριβή και αποτελεσματική εφαρμογή των επιχειρηματικών λειτουργιών, προκειμένου να υποστηρίξει την επιχειρηματική ανάπτυξη της Celestyal Cruises, καλλιεργώντας ισχυρές σχέσεις με υπάρχοντες συνεργάτες, αυξάνοντας την αναγνωσιμότητα της Celestyal Cruises και εντοπίζοντας νέες προοπτικές συνεργασιών».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments