Από το προ μηνών ταξίδι του Thessaloniki Convention Bureau και των μελών του στην όμορφη Καστοριά, για συνεργασία με τον τοπικό Δήμο σε θέματα συνεδριακού τουρισμού, προέκυψε τις προηγούμενες μέρες ένα ταξίδι γεμάτο ευεξία, χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες. Το διοργάνωσε η ομάδα της Holistic Retreat σε συνεργασία με την Χριστίνα Καραμίχου Πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και άνθρωπος του τουρισμού και το ξενοδοχείο Limneon Resort.
Σ΄αυτό συμμετείχαν γυναίκες από το χώρο του τουρισμού και του επιχειρείν της Θεσσαλονίκης, οι οποίες έτυχαν θερμής υποδοχής από το Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και την Επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου. Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Καστοριάς ξενάγησε τις συμμετέχουσες στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ενώ ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν τους.
Για όλες τις συμμετέχουσες ήταν ένα διήμερο γεμάτο ευεξία, χαλάρωση και αθλητικές δραστηριότητες που αναδεικνύουν τις δυνατότητες της Καστοριάς για τουρισμό ευεξίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments