Η περίοδος της πανδημίας ήταν δύσκολη αλλά και αρκετά δημιουργική για το τουριστικό γραφείο Democritus Travel που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.
Και αυτό γιατί δημιούργησε νέες υπηρεσίες για να καλύψει τις ανάγκες αυτών που επισκέπτονται την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή του Έβρου και της Θράκης.
Thracian Vibes By Democritus Travel ονομάζεται η νέα δραστηριότητα, που προσφέρει ημερήσιες αποδράσεις και ταξιδιωτικές εμπειρίες στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης.
Τα προγράμματα είναι πολλά και περιλαμβάνουν ξεναγήσεις σε σημαντικά αξιοθέατα του Έβρου και της Θράκης, αλλά και εμπειρίες όπως περιπατητικές διαδρομές, παρατήρηση πουλιών, γιόγκα, γαστρονομία, επισκέψεις σε οινοποιία, το δρόμο του Μεταξιού και πολλά άλλα που κάνουν μια επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη ακόμη πιο συναρπαστική.
Το σημαντικότερο είναι πως όλα τα προγράμματα υλοποιούνται ακόμη και όταν η συμμέτοχη περιορίζεται στα δυο άτομα καθώς το Democritus Travel διαθέτει δικό του στόλο οχημάτων.
Επίσης το Democritus Travel, δημιούργησε και το δικό του ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων που απαντά στο evrosbooking.gr. Μέσα από αυτό μπορεί κάποιος να κλείσει από αεροπορικά εισιτήρια μέχρι ξενοδοχεία και εκδρομές με μια ιδιαίτερη ειδίκευση στην περιοχή της Θράκης.
Όπως μας είπαν η Ελένη και η Γιώτα Δερμεντζοπούλου (φώτο) που μαζί με την τρίτη τους αδελφή Δάφνη είναι οι ιδιοκτήτριες του γραφείου, «η νέα εποχή που έρχεται απαιτεί εκσυγχρονισμό, ανανέωση και νέες υπηρεσίες από τα τουριστικά γραφεία. Η εποχή της πανδημίας μας έδωσε το χρόνο να σχεδιάσουμε νέες υπηρεσίες που απαιτεί πλέον η νέα εποχή, και θα συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες».
Περισσότερες πληροφορίες για Thracian Vibes By Democritus Travel στη σελίδα: https://democritustravel.com/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments