Κείμενο – φωτογραφίa: Omorfa Taxidia
Ένα νέο πεντάστετο resort ανοίγει οσονούπω στο Πήλιο. Πρόκειται για το Tilia Resort που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Πηλίου, στο διάσημο Μούρεσι, πάνω από τον παραθαλάσσιο Άγιο Ιωάννη. Αποτελείται από 10 αυτόνομες κατοικίες εξοπλισμένες με όλα αυτά που προσφέρουν άνετες πολυτελείς διακοπές. Ωστόσο το κυριότερο είναι το καταπράσινο περιβάλλον και η ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο που καθηλώνει το βλέμμα.
Ο ιδιοκτήτης του Tilia Resort Τάσος Ταχιάος, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, δημιουργεί με πολύ μεράκι ένα συγκρότημα που προσθέτει αστέρια στις δυνατότητες φιλοξενίας της περιοχής.
Αυτές τις μέρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στις αυτόνομες κατοικίες, ωστόσο ήδη λειτουργούν το «1701 by Μέθη» ένα εξαιρετικό wine restaurant αδελφάκι του wine bar «Μέθη» στη Θεσσαλονίκη, το Cocktail bar Casa Komi που λειτουργεί στη σκιά μιας φλαμουριάς 300 ετών, η πισίνα με τον pool bar, στα οποία είχαμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενη ανάρτηση.
Κοντά είναι η Τσαγκαράδα και ο οικισμός του Αϊ Γιάννη ενώ για μπάνιο μπορεί κανείς να πάει στις κοντινές παραλίες στο Άγιο Γιάννη, στην παραλία Παπά Νερό, στην Ντομούχαρη και άλλες
Το Tilia Resort διαθέτει και μεγάλο άνετο πάρκινγκ, κάτι πολύ σημαντικό στη συγκεκριμένη περιοχή.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments