Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλοι διεθνείς ξενοδοχειακοί Όμιλοι δείχνουν μεγαλύτερη κινητικότητα την Ελλάδα με τη δημιουργία πολλών νέων ξενοδοχείων, κυρίως στην Αθήνα και τα νησιά. Η Βόρεια Ελλάδα παραμένει εκτός σχεδίων.
Ένας από αυτούς τους ξενοδοχειακούς ομίλους με μεγάλη δραστηριότητα στη χώρα μας είναι η Radisson που τη φετινή χρονιά εγκαινίασε δυο νέα ξενοδοχεία στη χώρα μας και άλλα δυο βρίσκονται υπό κατασκευή. Έτσι έφτασε τα επτά ξενοδοχεία στην Ελλάδα με περισσότερα από 800 δωμάτια σε λειτουργία ή υπό κατασκευή.
Στην Αθήνα το πρώτο ξενοδοχείο Radisson RED θα ανοίξει το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Το Radisson RED Mitropoleos Square Athens, θα διαθέτει 100 δωμάτια, χώρο συσκέψεων, γυμναστήριο, εστιατόριο καθώς και μπαρ στον τελευταίο όροφο.
Το δεύτερο καινούργιο ξενοδοχείο της Radisson στην Αθήνα θα υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του τον προσεχή Νοέμβριο. Το Social Kolonaki Athens Hotel, μέλος της Radisson Individuals, θα διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες σε επτά ορόφους. Θα βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου, και θα διαθέτει εστιατόριο και μπαρ.
Ο όμιλος έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του και στα ελληνικά νησιά προσθέτοντας τη Μύκονο και τη Σκιάθο στα εν λειτουργία ξενοδοχεία του στη Σαντορίνη και την Κρήτη.
Το Radisson Blu Euphoria Resort στη Μύκονο, άνοιξε τον Μάιο και διαθέτει 34 δωμάτια και σουίτες με θέα το Αιγαίο Πέλαγος. Η μεγάλη σουίτα Euphoria διαθέτει ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτική πισίνα.
Το Radisson Resort Plaza Skiathos άνοιξε τον Ιούλιο και βρίσκεται κοντά στην παραλία Καναπίτσα. Διαθέτει 84 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα ή την πισίνα. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει ένα ορθόδοξο παρεκκλήσι την τέλεση γάμων.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments