Στην όμορφη Πρέβεζα, την πόλη των τεσσάρων επoχών, όλα είναι έτoιμα για το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Περιφέρειας Ηπείρου. Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 17 Ιουλίου, από τις 20:00μ.μ. στην Πλατεία Ανδρούτσου (δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας) και στόχο έχει να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα που διαμορφώνουν την γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο παραγωγοί από την Πρέβεζα και την Άρτα, θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα σε ένα food track, θα προετοιμάζονται εδέσματα με βάση τα τοπικά προϊόντα, τα οποία θα γευθούν οι επισκέπτες.
Ήδη βρίσκεται στην Πρέβεζα ομάδα δημοσιογράφων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, φιλοξενούμενοι της Περιφέρειας Ηπείρου, για να επισκεφθούν μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων στις Π.Ε Πρέβεζας και Άρτας και να δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις.
Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.

Info…
Το press trip διοργανώνει για λογαριασμό της Περιφέρειας Ηπείρου η εταιρεία Encore που μεταξύ άλλων ασχολείται με την προώθηση και προβολή προορισμών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments