Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του από διευθυντής των Bomo Hotels, ο Χρήστος Ζαγογιάννης επανέρχεται δυναμικά στην ενεργό δράση, αυτή τη φορά ως ξενοδόχος.
Με τη στήριξη ομάδας επιχειρηματιών, αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχείο TOSCA BEACH HOTEL. Βρίσκεται στο Παληό, λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, ένα από τα πιο ιστορικά resort της περιοχής.
Το τετράστερο Tosca Beach διαθέτει 125 άνετα δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Έχει δική του οργανωμένη παραλία και εξαιρετικούς χώρους για παντός είδους εκδηλώσεις (γάμοι, δεξιώσεις, πολιτιστικά event κλπ). Για το λόγο αυτό το ξενοδοχείο θα λειτουργεί όλο το χρόνο, ενισχύοντας το επίπεδο φιλοξενίας της περιοχής.
Μαζί με τον Χρήστο Ζαγογιάννη είναι η Ειρήνη Βρανά, με σπουδές νομικής στην Αγγλία και σημαντική καριέρα ως υπεύθυνη νομικού τμήματος μεγάλης Τράπεζας για το δίκτυο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι δυο τους με την στήριξη ομάδας επιχειρηματιών, στήνουν τις βάσεις για την δημιουργία μιας ένα ξενοδοχειακής αλυσίδας στη χώρα μας. Άλλωστε ο Χρήστος Ζαγογιάννης γνωρίζει καλά αυτό το σπορ, καθώς ήταν αυτός που δημιούργησε την αλυσίδα Bomo Hotels για λογαριασμό του ομίλου Μουζενίδη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments