Άνοιξε σήμερα το ανακαινισμένο πεντάστερο ξενοδοχείο Electra Palace, το ιστορικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που δεσπόζει στην πλατεία Αριστοτέλους από το 1972.
Το ξενοδοχείο έκλεισε στις 23 Ιανουαρίου για μία ριζική ανακαίνιση η οποία αρχικά ήταν να ολοκληρωθεί στις αρχές Απριλίου.
Τα 138 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες του, οι κοινόχρηστοι χώροι, oι αίθουσες εκδηλώσεων, τα εστιατόρια και café στο roofgarden, όπως και το lobby, σχεδιάστηκαν και ανακατασκευάστηκαν από την αρχή, με στόχο το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Παράλληλα, το Electra Palace Thessaloniki υιοθέτησε πλήρως όλες τις οδηγίες και τους κανονισμούς που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, τηρώντας τα υψηλότερα standards υγιεινής και προστασίας, τόσο των επισκεπτών όσο και των εργαζομένων του.

Ο CEO του ομίλου Electra Hotels & Resorts και πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος δήλωσε: «Το Electra Palace Thessaloniki αποτελεί εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας και συνυφασμένο με την εξωστρέφεια και τη σύγχρονη ιστορία της πόλης. Η ριζική ανακαίνισή του σηματοδοτεί την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται τόσο το ξενοδοχείο όσο και η ίδια η Θεσσαλονίκη. Μια εποχή που το άνοιγμα σε νέες αγορές και η αναδιάταξη του τουριστικού της προϊόντος θα συνδυαστεί με την ολοκλήρωση μεγάλων έργων, όπως η αναβάθμιση του αεροδρομίου Μακεδονία. Η πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του Covid-19, θεωρούμε ότι αλλάζει πρόσκαιρα τα δεδομένα, δημιουργεί νέες ανάγκες και απαιτήσεις, συντηρεί το φόβο και το δισταγμό για ταξίδια, δε θα αναστρέψει όμως τη μεσοπρόθεσμη θετική τάση για τον τουρισμό παγκοσμίως. Αισθανόμαστε υπερήφανοι, που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και μέσα σε συνθήκες lockdown και ακραίων καταστάσεων, καταφέραμε να επαναφέρουμε στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης ένα πραγματικό στολίδι. Προσκαλούμε τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και φυσικά τους Θεσσαλονικείς, να βιώσουν από κοντά τη φιλοξενία, του απολαμβάνοντας τη διαμονή τους, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο τους».
 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments