Καλά νέα για την Κύπρο καθώς μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο, στέλνει στη Λεμεσό ένα από τα κρουαζιερόπλοια της προκειμένου να ξεκινά κρουαζιέρες από εκεί. Πρόκειται για την Royal Caribbean International και το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas που για πρώτη φορά θα ξεκινά εφταήμερες κρουαζιέρες από τη Λεμεσό με προορισμό την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Αθήνα και τα νησιά της Ρόδου, της Κρήτης, της Μυκόνου και της Σαντορίνης
Οι κρουαζιέρες που θα ξεκινήσουν στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιούνται με εμβολιασμένο πλήρωμα, και – αυτή τη στιγμή – θα είναι διαθέσιμες σε ενήλικες επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19 και εκείνων κάτω των 18 ετών με αρνητικά αποτελέσματα test. Αυτά τα τρέχοντα μέτρα υγείας και ασφάλειας, όπως και άλλα, μπορεί να αναθεωρηθούν καθώς αξιολογούνται σε συνεχή βάση.
Στο Jewel, οι ταξιδιώτες μπορούν να δροσιστούν στις πισίνες και υδρομασάζ, να αναζωογονηθούν στο Vitality Spa και Fitness Center και να δειπνήσουν επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά δωρεάν και σπεσιαλιτέ μπαρ και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων Chops Grille και Izumi.
Εκτεινόμενο σε 13 καταστρώματα, το πλοίο περιλαμβάνει έναν τοίχο αναρρίχησης, καζίνο, αθλητικό γήπεδο, εννέα οπών μινι γήπεδο γκολφ, εξωτερική οθόνη ταινιών και πολλά άλλα.

Info…

Οι κρατήσεις για την κρουαζιέρα θα ξεκινήσουν από τις 7 Απριλίου. Αντιπρόσωπος της Royal Caribbean στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το τουριστικό γραφείο Navigator Travel & Tourist Services, από τα πλέον εξειδικευμένα στην κρουαζιέρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments