Την προσεχή Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 10.30πμ, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη από μια σειρά διδακτικών παρουσιάσεων της πλατφόρμας Voyago. Θα λάβουν μέρος κατόπιν πρόσκλησης εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων που είναι συνδρομητές στην πλατφόρμα.
Η Voyago, που δημιουργήθηκε για να κάνει πιο εύκολο το έργο των τουριστικών γραφείων, κλείνει ένα χρόνο ζωής. Δημιουργήθηκε από την Σάντυ Πυρετζίδου, η οποία αξιοποίησε τη γνώση και εμπειρία που απέκτησε από την πολύχρονη ενασχόληση της στο χώρο των τουριστικών γραφείων.
Στις διαδικτυακές παρουσιάσεις που ξεκινούν την Παρασκευή, θα γίνει παρουσίαση της πλατφόρμας και των δυνατοτήτων της, οι βελτιώσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αυτών που τη χρησιμοποιούν.
Αν και η περίοδος που διανύουμε είναι η πλέον δύσκολη για τον τουρισμό, εκατοντάδες τουριστικά γραφεία απ’ όλη την Ελλάδα απέκτησαν κωδικό πρόσβασης στην Voyago, είτε για να καταχωρήσουν τις εκδρομές τους, είτε για να αναζητήσουν εκδρομές άλλων τουριστικών γραφείων. Παρομοίως ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, ξεναγοί και αρχηγοί εκδρομών.
Θυμίζουμε πως η χρήση της πλατφόρμα που απαντά στο Voyago.gr, απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του τουρισμού (B2B) και όχι στο ταξιδιωτικό κοινό και γίνεται έναντι συνδρομής την οποία πληρώνουν είτε αυτοί που ενημερώνουν για τις υπηρεσίες τους είτε αυτοί που τις αναζητούν. Λόγω της κατάστασης που δημιούργησε η πανδημία, η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν μέχρι και την 1η Μαΐου. Μετά θα ισχύσει μια πολύ μικρή ετήσια συνδρομή, προσιτή και στο πιο μικρό τουριστικό γραφείο.
Το κάνει αυτή η πλατφόρμα;
Δίνει την ευκαιρία στα τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τα άλλα τουριστικά γραφεία, για τις εκδρομές που οργανώνουν, μόνιμα ή περιστασιακά, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως επίσης και το πλήρες πρόγραμμα κάθε εκδρομής.
– Δίνει τη δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία που μισθώνουν σε τρίτους τουριστικά λεωφορεία, να ενημερώνουν για τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων τους με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και δυνατότητες κάθε λεωφορείου.
– Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αρχηγούς εκδρομών και διπλωματούχους ξεναγούς, να ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα αλλά και τους προορισμούς στους οποίους ειδικεύονται.
Επί του πρακτέου, όταν πάει κάποιος στο τουριστικό γραφείο της γειτονιάς του και ενδιαφερθεί για μια εκδρομή σε συγκεκριμένο προορισμό και ημερομηνία, ο τουριστικός πράκτορας, μέσα από την Voyago, μπορεί να ενημερωθεί άμεσα ποια διαθέσιμα προγράμματα υπάρχουν στην αγορά για τον συγκεκριμένο προορισμό, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ποιος τα διοργανώνει, και όλα τα χαρακτηριστικά κάθε εκδρομής
Επίσης, αν ένα τουριστικό γραφείο διοργανώνει κάποια εκδρομή και αναζητά να νοικιάσει τουριστικό λεωφορείο ή συνεργασία με αρχηγό και ξεναγό για την πραγματοποίηση της, μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρει ό,τι διαθέσιμο υπάρχει στην αγορά με όλες τις λεπτομέρειες.
Περισσότερες πληροφορίες: Σάντυ Πυρετζίδου sandy@voyago.gr
Φωτογραφία από pixabay

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments