Δυο δίδυμες αδελφές,  η Σοφία και η Μαριάννα Ερωτοκρίτου,  για λόγους που μας εξηγούν παρακάτω, συνέδεσαν τη μοίρα τους  με την Κίνα. Όχι μόνο έμαθαν  κινέζικα τα οποία μιλούν άπταιστα και με προφορά,   σπούδασαν στην  Κίνα και γνώρισαν τη χώρα και τον πολιτισμό της.

Με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προβάλουν την Ελλάδα και την Κύπρο στην  Κίνα,  μέσα από τα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανταποκριτή από το κινέζικο κοινό εξέπληξε και τις ίδιες οι οποίες πλέον χρίστηκαν από τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη πρέσβειρες του Ελληνικού τουρισμού στην Κίνα.  Είναι οι  Greek Twins, οι δίδυμες από την Ελλάδα,  που περιμένουν με ανυπομονησία το τέλος της πανδημίας προκειμένου να δημιουργήσουν νέο υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) προκειμένου να γνωρίσουν κάθε πτυχή της Ελλάδας στους Κινέζους.

Θυμίζουμε πως η Κίνα  αποτελεί  αγορά στόχο για τη χώρα μας,  χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε μεγάλο αριθμό,  συγκριτικά με τα εκατομμύρια των Κινέζων τουριστών που κάθε χρόνο ταξιδεύουν στο εξωτερικό για τουρισμό.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments