Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου πραγματοποιήθηκε το «Piraeus Taste Festival: Seafood and More», το 1ο γαστρονομικό φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά.
Επί τρεις ημέρες και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η καρδιά της γαστρονομίας “χτύπησε” στον Πειραιά, με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.
Σκοπός του «Piraeus Taste Festival: Seafood and More», ήταν η ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας της πόλης καθώς και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της θάλασσας, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Πειραιά για την ανάδειξη της πόλης ως διεθνούς τουριστικού προορισμού και την προβολή της γαστρονομίας ως έναν από τους δυναμικότερους πυλώνες τουριστικής ανάπτυξης.
Τα καταστήματα εστίασης του Πειραιά, μετείχαν στη μεγάλη γιορτή με ειδικά μενού προσφορές και happenings, ενώ καταστήματα τροφίμων και εκπαιδευτήρια, παρουσίασαν τις δικές τους γεύσεις και γαστρονομικές δημιουργίες.
To φεστιβάλ τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας (CEUCO).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments