Η Costa Navarino αναλαμβάνει τη δέσμευση να εφαρμόσει τις αρχές της συμπεριληπτικής φιλοξενίας, ώστε όλοι όσοι επισκέπτονται τον προορισμό, να νιώθουν πραγματικά ευπρόσδεκτοι.
Ως αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, το W Costa Navarino που ξεκίνησε να λειτουργεί από πέρυσι, είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που πιστοποιείται από το International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA), για τις πρακτικές συμπεριληπτικής φιλοξενίας που έχει υιοθετήσει. To IGLTA Accredited™ είναι ένα νέο πρόγραμμα το οποίο διασφαλίζει ότι τα ταξιδιωτικά brands δεσμεύονται να προάγουν την ισότητα και την ασφάλεια για τους LGBTQ+ ταξιδιώτες. Για να αναγνωριστεί κάποιο brand ως IGTLA Accredited™, οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί καθώς και τα ξενοδοχεία, πρέπει να πληρούν οκτώ αυστηρά κριτήρια, τα οποία πιστοποιούνται μέσω αξιολόγησης.
«H φιλοσοφία της Costa Navarino βασίζεται στον σεβασμό για τους επισκέπτες μας. Έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο στο να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους, αλλά να τις υπερβαίνουμε», ανέφερε ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ. «Αναγνωρίζοντας τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, επιδίωξή μας είναι να προβλέπουμε τις διαφορετικές ανάγκες, ώστε κάθε άνθρωπος να νιώθει άνετα στις διακοπές του. Το γεγονός ότι το W Costa Navarino είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που λαμβάνει τη διάκριση IGLTA Accredited™, αποτελεί μεγάλη τιμή και μάς δείχνει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments