Ένα ακόμη ξενοδοχείο καραντίνας θα δημιουργηθεί οσονούπω στη Θεσσαλονίκη. Θα το μισθώσει η Πολιτική Προστασία προκειμένου να φιλοξενούνται εκεί σε συνθήκες καραντίνας, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό νοσοκομείων αλλά και μονάδων φιλοξενίας ηλικιωμένων, που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. Επίσης εκεί θα φιλοξενούνται και οι τουρίστες που μένουν σε καταλύματα τύπου Airbnb.
Θυμίζουμε πως το Υπουργείο Τουρισμού έχει μισθώσει 56 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει ως χώρους καραντίνας για τουρίστες που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. Ωστόσο για κάποιο λόγο στη συμβατή δεν περιλήφθηκαν οι τουρίστες που μένουν σε καταλύματα τύπου Airbnb, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση κάθε φορά που προκύπτει ένα τέτοιο κρούσμα, όπως χθες στη Θεσσαλονίκη με τουρίστρια από τη Γερμανία. (αναφεθήκαμε αναλυτικά σε χθεσινή ανάρτηση).
Αν και το ξενοδοχείο καραντίνας του Υπουργείου Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται 37 χιλιόμετρα εκτός πόλης, στη Χαλκηδόνα, το ξενοδοχείο που θα μισθώσει η Πολιτική Προστασία στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments