Οι πρώτες αναχωρήσεις για τις οργανωμένες εκδρομές των Χριστουγέννων, ξεκίνησαν ήδη από χθες. Όπως είχαμε αναφέρει σε άλλη ανάρτηση, τα Χριστούγεννα έχουν πέντε εκδρομικές περιόδους. Η πρώτη είναι η προχριστουγεννιάτικη. Την προτιμούν αυτοί που αναζητούν το πολύ χαμηλό κόστος και θέλουν να ζήσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στις ευρωπαϊκές πόλεις με τις αγορές ανοιχτές και τον κόσμο στους δρόμους, σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα που οι αγορές κλείνουν και οι δρόμοι αδειάζουν από κόσμο.
Η συγκεκριμένη πενθήμερη εκδρομή που ακολουθούν τα Omorfa Taxidia είναι οδικοαεροπορική. Οι εκδρομείς ξεκίνησαν χθες οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις (τέσσερις συνολικά) στο Ζάγκρεμπ, το Σάλτσμπουργκ και την Βιέννη. Η επιστροφή θα γίνει αεροπορικώς με πτήση τσάρτερ της Aegean. Κόστος περίπου 220 ευρώ το άτομο μαζί με τους φόρους.
Στο μεταξύ τα φετινά Χριστούγεννα οι κρατήσεις όσον αφορά στα ολοκληρωμένα τουριστικά πακέτα κινούνται πτωτικά σε σχέση με πέρσι. Καθώς οι τουριστικοί πράκτορες είχαν αναθαρρήσει από τον χαμό που έγινε την 28η Οκτωβρίου, έκαναν μεγάλες προκρατήσεις σε αεροπορικές θέσεις (τσάρτερ και πτήσεις της γραμμής) και σε ξενοδοχεία. Έτσι στα τουριστικά γραφεία ακόμη και τώρα υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις για αυτούς που θα το αποφασίσουν τελευταία στιγμή. Σε πολλά πακέτα μάλιστα έχουν βγάλει πολύ καλές προσφορές της τελευταίας στιγμής.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments