Νέο Πρόεδρος στο τμήμα Ελλάδος και Κύπρου ανακοίνωσε η Αμερικανική Ένωση Ταξιδιωτικών Συμβούλων (ASTA), δηλαδή η πανίσχυρη και δραστήρια ένωση των τουριστικών πρακτόρων τις ΗΠΑ .
Πρόκειται για τον Λεωνίδα Μπαμπάνη ιδιοκτήτη της εταιρείας North Events, που ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων και άλλων προωθητικών ενεργειών για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.
Ανάμεσα στις χώρες που έχει δραστηριοποιηθεί ο κ. Μπαμπάνης είναι και οι ΗΠΑ, με την διοργάνωση εκθέσεων και B2B events πάντα για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Ο κ. Μπαμπάνης σχεδιάζει μια σειρά δράσεων με σκοπό να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται για την Αμερικανική αγορά, για τα δραστηριότητες της ASTA. Καθώς η αμερικανικά αγορά είναι από τις πιο σημαντικές και εύρωστες, τα μέλη από Ελλάδα και Κύπρο, μέσω τις ASTA, έχουν την απαραίτητη πληροφόρηση αλλά και την δικτύωση, προκειμένου να δραστηριοποιηθούν σ΄ αυτήν. Τα μέλη δεν είναι μόνο τουριστικοί πράκτορες αλλά όσοι έχουν άμεσο ενδιαφέρον για τον τουρισμό όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες τράνσφερ κλπ.
«Θα επικεντρωθώ στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής τουριστικής αγοράς και των μελών της ASTA στις ΗΠΑ, προκειμένου να αυξηθεί ο τουρισμός από την Αμερική στις όμορφες και αξιολάτρευτες χώρες μας. Η τεχνολογία θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε επαφή σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα. Όμως, στο εγγύς μέλλον ο τουρισμός θα ανθίσει ξανά. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν να καλωσορίσουμε την καλύτερη περίοδο που είναι μπροστά μας », δήλωσε ο κ. Μπαμπάνης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments