Η Celestyal ανανέωσε το πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2025 αυξάνοντας τον αριθμό των κρουαζιέρων «Ονειρεμένη Αδριατική» και «Ημέρες Ερήμου» που βρίσκονται σε προσφορά.
Οι δύο κρουαζιέρες, οι οποίες πραγματοποιούνται με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Journey, χωρητικότητας 1260 επιβατών, παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, με το παρθενικό ταξίδι της κρουαζιέρας «Ονειρεμένη Αδριατική» να πραγματοποιείται νωρίτερα αυτό το μήνα και το ντεμπούτο της κρουαζιέρας «Ημέρες Ερήμου» να προγραμματίζεται για τις 9 Νοεμβρίου 2024.
Λόγω της εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης και της θετικής ανταπόκρισης των επιβατών, η Celestyal θα προσθέσει πέντε επιπλέον αναχωρήσεις στο πρόγραμμά της για το 2025, ενώ παράλληλα συστήνει νέες επιλογές για τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μεσόγειος:
• Δύο επιπλέον κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ονειρεμένη Αδριατική» με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τον Πειραιά και με προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Ντουμπρόβνικ (Κροατία), το Κότορ (Μαυροβούνιο), το Μπάρι (Ιταλία), την Κέρκυρα και το Κατάκολο. Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 22 και 29 Μαρτίου 2025 με τιμές από €559 ανά άτομο.
• Οι νέες κρουαζιέρες προστίθενται στις οκτώ υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τον Πειραιά μεταξύ Απριλίου και Οκτωβρίου 2025 και στις τρεις υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Καλοκαίρι Ονειρεμένη Αδριατική» τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2025, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης προσεγγίσεις στη Βενετία (Ιταλία).
Περσικός Κόλπος:
• Τρεις επιπλέον κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τη Ντόχα (Κατάρ) και με προσεγγίσεις στο Μπαχρέιν (ΗΑΕ), το Ντουμπάι (ΗΑΕ), το Khasab (Ομάν), το νησί Sir Bani Yas (ΗΑΕ) και το Άμπου Ντάμπι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 15, 22 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2025, με τιμές από €529 ανά άτομο.
• Οι νέες κρουαζιέρες προστίθενται στις δεκατέσσερις υπάρχουσες κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων με προορισμό αναχώρησης και επιστροφής τη Ντόχα που έχουν ήδη ανακοινωθεί και διατίθενται προς πώληση από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Δεκέμβριο του 2025, καθώς και σε δύο ειδικές παραλλαγές από τη Ντόχα προς το Αμπού Ντάμπι και από το Αμπού Ντάμπι προς τη Ντόχα που διατίθενται προς πώληση από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2024.
Η Celestyal έχει επίσης προσθέσει επιλογές τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στην υπάρχουσα κρουαζιέρα «Ημέρες Ερήμου».
Αυτές οι μικρότερης διάρκειας κρουαζιέρες απευθύνονται στους επισκέπτες που επιθυμούν να συνδυάσουν αυτή την επιλογή με τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της περιοχής, προσφέροντας είτε μια χαλαρωτική εμπειρία κρουαζιέρας κοντά σε παραλία στο μέσον της εβδομάδας ή μια θαλάσσια περιήγηση κοντά στην πόλη το Σαββατοκύριακο.

Οι νέες επιλογές περιλαμβάνουν:
• Την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση από το Αμπού Ντάμπι (ΗΑΕ) και προσεγγίσεις στη Ντόχα (Κατάρ), το Μπαχρέιν (ΗΑΕ) και το Ντουμπάι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 15 και 22 Νοεμβρίου 2024, 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2024, 3 Ιανουαρίου, 21 και 28 Φεβρουαρίου 2025, με τιμές από €279 ανά άτομο.
• Την κρουαζιέρα τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου» με αναχώρηση από το Ντουμπάι (ΗΑΕ) και προσεγγίσεις στο Khasab (Ομάν), στο νησί Sir Bani Yas (ΗΑΕ) και στο Αμπού Ντάμπι (ΗΑΕ). Διαθέσιμες αναχωρήσεις στις 11 και 18 Νοεμβρίου 2024, στις 09, 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2024, στις 6 Ιανουαρίου, στις 17 και 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2025, με τιμές από €349 ανά άτομο.
Όλες οι κρουαζιέρες θα διατίθενται από τις 19 Μαρτίου 2024 και περιλαμβάνουν έκπτωση 50% στις προκαταβολές, στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης καμπάνιας, μειώνοντας έτσι την προκαταβολή στο ελάχιστο ποσό των €125 ανά κράτηση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments