Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό ταξίδι (fam trip) που διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο Kyklos Travel και είχε προορισμό τη Λισαβόνα.
Σ’ αυτό συμμετείχαν 25 περίπου τουριστικοί πράκτορες από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Πάτρα.
Όλοι τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, να ξεναγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα της, να επισκεφτούν περιοχές πέριξ της Λισσαβόνας όπως τη διάσημη Σίντρα, το Κασκάις και το κοσμοπολίτικο Εστορίλ, να αγναντέψουν στον Ατλαντικό ωκεανό.
Επίσης επισκέφτηκαν την τουριστική έκθεση BTL Lisboa Travel Market, που εκείνες τις μέρες πραγματοποιούνταν στη Λισαβόνα.
Το Kyklos Travel εδώ και πολλές δεκαετίες ασχολείται με συνέπεια και συνέχεια με την διοργάνωση ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων για την Ιβηρική χερσόνησο. Η Λισαβόνα αποτελεί έναν από τους βασικούς προορισμούς στο πρόγραμμα του και όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του Kyklos Travel Αλέξανδρος Βυζαντιάδης, “ανεβαίνει όλο και πιο πολύ ο αριθμός των Ελλήνων που την επισκέπτονται”.
Τι είναι αυτό που αρέσει στους Έλληνες που επισκέπτονται την Λισαβόνα ρωτήσαμε τον κ. Βυζαντιάδη ιδιοκτήτη του Kyklos Travel. “Είναι ένας προορισμός που έχει πολλά να δείξει στον επισκέπτη και για μας τους Έλληνες είναι πολύ φιλικός. Οι Έλληνες, εκπλήσσονται από το πόσο οικεία νιώθουν καθώς και πόσο κοντά στους Πορτογάλους”.
Το Kyklos Travel έχει στο πρόγραμμα του δυο πακέτα για την Πορτογαλία. Ένα πενθήμερο για τη Λισαβόνα και ένα οκταήμερο πανόραμα Πορτογαλίας με επίσκεψη στις πιο σημαντικές περιοχές και πόλεις της χώρας. Επίσης στα προσεχή του σχέδια είναι να βάλει στα προγράμματα του τη Μαδέρα και τις Αζόρες στον Ατλαντικό.
Το εκπαιδευτικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Aegean, συνόδευσε Αλέξανδρος Βυζαντιάδης, ενώ από την Aegean που συνδέει την Αθήνα με την Λισαβόνα καθημερινά, συνόδευσαν η Ρενάτε Δημητρουλάκου και η Νεφέλη Σφουγγαρά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments